100%NL Magazine Willeke Alberti
Delen

Schoonzoon van Willeke Alberti: “Heftige fase in ons leven.”

John: "Het blijft een spannende, heftige fase in ons leven en met name voor Daan. We geloven in genezing.”

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Heftige fase

In deze heftige fase blijft haar man John altijd aan haar zijde. En ook hij deelt zijn verhaal in de Telegraaf hierover: “Daniëlle was opgegeven en zou nog maar een half jaar te leven hebben. Dat was veertien maanden geleden. Daans levenslust is zo sterk dat ze nog steeds onder ons is. Ze houdt zo van het leven. Een paar weken zon op Bonaire heeft haar in alle opzichten fysiek en mentaal goed gedaan. Het is wachten op een nieuwe behandeling, over twee tot drie maanden. We hopen op goede resultaten. Het blijft een spannende, heftige fase in ons leven en met name voor Daan. We geloven in genezing.” Je leest het hele bericht hier.

Bron: Telegraaf, Instagram Danielle van t' Schip. Beeld: Instagram Danielle van t'Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti