100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

LUISTEREN: nooit eerder verschenen duet ‘Schrijf Me Niet’ van Willeke Alberti en Rob de Nijs!

Vanaf vandaag beluister je Schrijf Me Niet, een duet tussen Willeke Alberti en Rob de Nijs. Ter gelegenheid van Willeke Alberti's 75 verjaardag én haar 60-jarig artiestenjubileum verschijnt er volgende maand het complete oeuvre van Willeke in een 25 cd's tellende boxset!

Onderdeel van deze boxset is ook een nooit eerder verschenen duet tussen Willeke en Rob de Nijs. ‘Schrijf Me Niet’ is vanaf vandaag al te beluisteren en te downloaden. Wat vinden jullie er van?

De boxset heet ‘Telkens Weer Samen’ en is op 5 en 6 oktober te koop tijdens de twee jubileumconcerten van Willeke Alberti in AFAS Live. Vanaf 18 oktober is daarna de box overal verkrijgbaar! De boxset bevat alle singles en albums die Willeke sinds 1959 heeft uitgebracht. Boordevol met vele samenwerkingen met o.a. vader Willy, Seth Gaaikema, Jeroen Krabbé, André Hazes en André van Duin.

Willeke is natuurlijk super trots op de boxset: ‘Aan veel van die liedjes zijn voor mij herinneringen verbonden, net als voor u. Soms vrolijke en fijne herinneringen, soms liedjes die een emotie van verlies of verdriet oproepen. Maar altijd dierbaar. Ze zijn een deel van mijn verleden en van wie ik daardoor nu ben. En dat geldt ook voor u. Ze begeleiden en verbinden ons samen al een leven lang.’

Beeld: Instagram Bron: Universal music

Delen

Meer over Willeke Alberti

LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Willeke Alberti: 'Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven'
Willeke Alberti: ‘Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven’
Lees alle artikelen over Willeke Alberti

Meer over Rob de Nijs

LEZEN: Bijzondere mijlpaal voor Rob de Nijs
LEZEN: Bijzondere mijlpaal voor Rob de Nijs
Ontroerde Jet de Nijs vertelt: 'Het is zwaar en veel'
Ontroerde Jet de Nijs vertelt: ‘Het is zwaar en veel’
Lees alle artikelen over Rob de Nijs