100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

‘Schuwe’ Linda de Mol over relatie: ‘Ooit deel ik het met jullie’

Linda wil graag al het lief en leed met haar lezers delen, maar helaas gaat zij de aankomende tijd niets meer over haar relatie met Jeroen Rietbergen delen.

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Jubileum magazine

Het magazine LINDA. bestaat alweer 20 jaar en dat jubileum moet gevierd worden. In de jubileumeditie vertelt Linda openhartig in haar editorial: ‘LINDA. was al die tijd een fijne uitlaatklep, want een eigen platform waarop je je geluk, twijfels, verdriet, onzekerheden en stommiteiten kunt delen met zo veel andere vrouwen, is iets waarvan ik nooit had durven dromen toen ik twintig jaar geleden aan dit avontuur begon.’

Linda vindt het tegenwoordig een hele verwarrende tijd, omdat zij er voor alle lezers tegelijk wil zijn, maar dat is moeilijk. ‘Dat kan alleen als we respect blijven hebben voor elkaars meningen en levenskeuzes, en als we er als vrouwen nu eindelijk eens echt voor gaan kiezen solidair met elkaar te zijn, in plaats van elkaar te veroordelen en af te vallen. Als we dat massaal zouden doen, dan zouden we ‘the world’ pas echt ‘runnen’.’

Relatie

Linda maakte vorig jaar bekend niet meer samen te zijn met Jeroen Rietbergen, maar de twee werden onlangs weer wat vaker met elkaar gespot. De presentatrice heeft nooit uitgesproken of zij daadwerkelijk weer een relatie heeft en dat gaat zij de aankomende tijd ook nog niet doen.

‘In dat kader vind ik het extra vervelend dat ik, na twintig jaar al mijn lief en leed met jullie gedeeld te hebben, wel praat over mijn gebroken hand en voet, maar niet over m’n hart dat ook brak, maar me tegelijkertijd een liefde laat voelen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. De hierboven geschetste situatie in de wereld heeft me schuw gemaakt en het gebrek aan nuance verhindert me erover te praten, terwijl ik er een boek over zou kunnen schrijven. Ik nam het mezelf voor, eind 2022: never complain, never explain en daar houd ik me voorlopig zo veel mogelijk aan. Maar ooit, als de dingen mijzelf helemaal duidelijk zijn, deel ik het met jullie, de lezers’, schrijft zij. Die keuze respecteert iedereen natuurlijk, maar het is wel vervelend voor Linda dat zij er niet open over kan vertellen, net als over haar ‘gebroken hand en voet’.

Bron: LINDA. en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Linda de Mol

FOTO'S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
FOTO’S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Linda de Mol