100%NL Magazine Wendy en Sem
Zie ook:
Delen

Sem van Dijk vertelt in emotioneel interview over zieke zusje: ‘Ben het liefst bij haar’

Sem heeft het, net als de rest van het gezin, heel moeilijk met het feit dat zijn zusje ziek is. Hij vertelt nu hoe het met zijn zusje gaat.

Sem van Dijk

Sem van Dijk is de 21 jaar oude zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Wendy en Xander zijn al jaren uit elkaar, maar zij hebben nog altijd goed contact met elkaar.

Sem gaat zijn vader achterna, want hij maakt ook muziek. Op 21-jarige leeftijd heeft hij al een hele groep fans opgebouwd en hier zijn Wendy en Xander natuurlijk ongelooflijk trots op. Vandaag komt zijn nummer ‘Mijn Verhaal’ uit. Hierin vertelt hij hoe het is om de zoon van twee bekende Nederlanders te zijn. Deze video ging onlangs helemaal viral op TikTok. Sem is ongelooflijk goed bezig.

Zeldzame bloedziekte

De afgelopen tijd was één grote rollercoaster voor Sem en zijn familie. Zijn zusje Lizzy werd eind 2023 opgenomen in het ziekenhuis, omdat zij een zeldzame bloedziekte heeft. Zij is onlangs ontslagen uit het ziekenhuis. In een interview met Shownieuws vertelt Sem hoe het nu met haar gaat. ‘Het gaat de goede kant op, gelukkig. Het gaat beter met haar, maar ze is natuurlijk nog niet helemaal waar ze wil zijn. We zijn lekker dicht bij elkaar, ze doet het supergoed. Ik ben de trotste broer die er is.’

‘We leven echt in een soort quarantaine. Ik ben wel eens uit huis voor school en wat dingetjes, maar mijn ouders kunnen alleen maar met haar zijn. We hebben strenge maatregelen. Nu ben ik ook weer een beetje mijn eigen leven aan het oppakken, maar ik ben het liefst bij haar.’ Hele mooie en lieve woorden van Sem. Hij is trots op zijn zus en dat is sowieso geheel wederzijds.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Sem van Dijk

Moeders Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk in tranen tijdens bijzonder moment
Moeders Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk in tranen tijdens bijzonder moment
Lees alle artikelen over Sem van Dijk