Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’

Lizzy heeft wekenlang in het ziekenhuis gelegen en dit waren spannende, maar ook heftige dagen voor het hele gezin.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Bloedziekte

Net voordat de feestdagen begonnen, kreeg het gezin van Wendy droevig nieuws te horen, want Lizzy blijkt een zeldzame ziekte in haar bloed te hebben. Aan Shownieuws vertelde Wendy erover. ‘Haar lichaam maakt op dit moment zélf geen nieuwe bloedcellen meer aan. Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken maar we stellen ons positief op, Lizzy voorop, en zijn op dit moment samen met de artsen op zoek naar een passende oplossing.’

Ontslagen

Gisteravond deelde Wendy heel mooi nieuws met de wereld, want Lizzy is eíndelijk weer thuis. ‘Ontslagen uit het ziekenhuis. Wat een voorrecht om weer thuis te zijn! Na ruim 4 spannende weken en een heel traject waar onze Lizzy doorheen is gegaan en wij bij haar mochten blijven, mogen we weer meer vertrouwen hebben in de toekomst en bouwen we stap voor stap naar een normaal leven. Dat zal voor Lizzy nog een aantal maanden gaan duren maar we zijn in ieder geval weer in onze eigen fijne omgeving’, schrijft de presentatrice.

Wendy is alle deskundigen in het LUMC ongelooflijk dankbaar. ‘Wat een specialisme en wat een goede, liefdevolle zorg van iedereen daar. Onvergetelijk. Wat een feestdag! want juist vandaag is oma Tiny ook nog eens 80(!) jaar geworden. Die verjaardag gaan we niet snel vergeten’, eindigt Wendy. Dit is inderdaad een onvergetelijke verjaardag. Geweldig nieuws. Nu snel aansterken en genieten van het feit dat je weer thuis bent, Lizzy.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Wendy van Dijk deelt emotionele post: 'Haar hele leven op z'n kop'
Wendy van Dijk deelt emotionele post: ‘Haar hele leven op z’n kop’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk