Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk deelt emotionele post: ‘Haar hele leven op z’n kop’

Wendy's dochter werd onlangs getroffen door een heftige bloedziekte. De 13-jarige meid is onwijs sterk en daar is Wendy heel trots op.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor, of van haar rol in Moordvrouw.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaar een dochtertje, Lizzy.

Bloedziekte

Net voordat de feestdagen begonnen, kreeg het gezin van Wendy droevig nieuws te horen, want Lizzy blijkt een zeldzame ziekte in haar bloed te hebben. Aan Shownieuws vertelde Wendy erover. ‘Haar lichaam maakt op dit moment zélf geen nieuwe bloedcellen meer aan. Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken maar we stellen ons positief op, Lizzy voorop, en zijn op dit moment samen met de artsen op zoek naar een passende oplossing. Ons gezin leeft als het ware weer even in coronatijd. We mogen niet teveel mensen zien.’

Leven op z’n kop

Het leven van Lizzy, maar ook van Wendy en Erland staat op z’n kop. Lizzy is momenteel onder behandeling voor deze zeldzame ziekte en Wendy is onwijs trots op haar dochter. Op Instagram plaatst zij een spreuk van Pippi Langkaus: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Wendy schrijft eronder: ‘Zo trots op ons meisje. In 1 klap staat haar hele leven op z’n kop, maar dat koppie laat ze niet hangen! Wat een kracht en positiviteit. Wij zijn zo trots op jou.’ Wat een mooie woorden. Wij hopen dat het snel beter gaat met Lizzy.

100%NL Magazine Wendy van Dijk

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Wendy van Dijk plaatst prachtige foto van man en dochter: 'Mijn liefjes'
Wendy van Dijk plaatst prachtige foto van man en dochter: ‘Mijn liefjes’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk