100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Sentimentele Jim Bakkum: ‘We hebben elkaar het afgelopen jaar minder dan ooit gezien.’

Op Instagram staat een sentimentele Jim Bakkum stil bij een hele bijzondere mijlpaal: het 12,5 jarig jubileum van zijn huwelijk met Bettina.

Jim Bakkum

In 2002 maakte Nederland kennis met een hele jonge Jim Bakkum. Hij deed toen mee aan de allereerste editie van Idols. Tot ieders verbazing bereikte hij de finale, waarin hij het opnam tegen Jamai Loma. Hoewel Jamai de winnaar van Idols werd, betekende dit zeker niet het einde voor de carrière van Jim. Zijn tweede plaats in de talentenjacht was slechts het begin van een succesvolle loopbaan.

Gezin

We spoelen even door naar 2006: toen Jim een rol wist te bemachtigen in de musical Grase. Tijdens deze musical leerde hij Bettina Holwerda kennen. De vonk sloeg direct over en het paar is inmiddels gelukkig getrouwd en gezegend met drie kinderen: Lux, Posy en Molly, stuk voor stuk lieverds. Jim en Bettina delen graag hun gevoel voor humor, maar hun toewijding en liefde voor elkaar en hun kinderen staan altijd voorop. Het is hartverwarmend om te zien hoe ze deze liefde uitdrukken in foto’s en berichten naar elkaar.

Sentimentele Jim op Instagram

Het afgelopen weekend was een heel bijzonder weekend voor Jim en Bettina, want Bettina speelde niet alleen haar laatste show van #Perfect, het stel vierde namelijk ook hun 12,5 jaar huwelijksjubileum. Een mooi moment voor Jim bij dit heugelijke feitje stil te staan.

Bij een romantische trouwfoto schrijft Jim het volgende: ‘Nu écht 12.5 jaar getrouwd. Zo ultiem trots op wie zij is. Vanmiddag zit ik weer in de zaal bij de allerlaatste show van #Perfect in het Delamar Theater in Amsterdam. De allerlaatste van 50 bomvolle zalen. Nadeel was wel, dat wij elkaar het afgelopen jaar echt nog minder dan ooit zagen. 12.5 jaar getrouwd vandaag dus. We vieren het vandaag met honderden van ons meest close vrienden in het Delamar Amsterdam. Dus. Blijkbaar. – Op naar de 25 jaar.’

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum