100%NL Magazine Shary An
Zie ook:
Delen

Shary-An bevallen van een dochter!

Heel mooi babynieuws voor Shary-An en haar verloofde Nena: hun tweede dochter is geboren.

Shary-An

Zangeres Shary-An werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson. De vrolijke Shary-An leeft een prachtig leven, samen met haar verloofde Nena Kreber.

Dochter Billie

Shary-An en Nena zijn alweer een paar jaar samen en dolgelukkig samen. Zo zien we ze vaak dansend voorbij komen op het Instagram account van Shary-An.

Het stel was al gezegend met dochter Billie. Afgelopen mei maakten Shary-An en Nena bekend nóg een kindje te verwachten. Bij een prachtige foto schreef Shary-An: We leven momenteel in zo’n bijzondere tijd, mijn hart stroomt over bij het idee dat we dalijk met z’n vieren zijn.’ Tijdens de zwangerschap van Billie droeg Nena het kindje, dit keer was het de beurt aan Shary-An.

Tweede dochter geboren!

En eindelijk is ze dan daar: de tweede dochter van Shary-An en Nena. Vol trots maakt het stel bekend opnieuw trotse ouders te zijn geworden.

Bij een foto van het kersverse gezin van 4 schrijft Shary-An: ‘Wij zijn zo blij dat jij er bent lieve Claes. Je doet het geweldig en je zus is zo lief voor je!’. De felicitaties stromen binnen voor het stel.

Bron en Beeld: Instagram Shary-An

Delen

Meer over Shary-An

ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
ZIEN: Shary-An wordt thuis verrast met bijzonder kraambezoek
ZIEN: Shary-An wordt thuis verrast met bijzonder kraambezoek
Lees alle artikelen over Shary-An