100%NL Magazine William Rutten
Zie ook:
Delen

Showbizz fotograaf William Rutten gaat het theater in!

Fotograaf William Rutten duikt deze week al het theater in om te vertellen over zijn mooie vak.

Showbizz fotograaf en vriend van 100% NL Magazine gaat het theater in! Door het hele land gaat hij Theater Colleges geven over zijn mooie vak. Tijdens het avondvullende programma wordt er verteld over de geweldige avonturen van William, tips & tricks, een kijkje achter de schermen en nog veel meer.

De tour begint deze week al nu de theaters nog een lege programmering hebben. William reist af naar onder andere Eindhoven, Den Helder, Emmen, Heerhugowaard en Venray. Kaarten voor de Theater Colleges zijn nu al te bestellen.

Passie voor fotografie

William ontdekt op zijn twaalfde al dat fotograferen zijn grote passie is. Een paar jaar later gaat hij aan de slag bij ‘Hitkrant’ en slaag hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. Al decennialang is hij druk bezig in de nationale en internationale entertainmentindustrie. Hij fotografeerde de grootste namen uit binnen- en buitenland; van Jim Bakkum tot Paul McCartney.

Eerder vertelde Rutten in zijn boek PicStory al over de verhalen achter zijn foto’s met verschillende bekende mensen. In de zomer van 2020 was in museum Hilversum William zijn eerste solotentoonstelling. Bij de tentoonstelling, Face It, waren 75 portretten van bekende Nederlandse mannen te zien. Waaronder Simon Keizer, Peter R. de Vries, Bram Krikke, Arjen Lubach en Nick Schilder.

Naast fotograferen is William ook jurylid bij het programma Het Perfecte Plaatje op RTL4; een afvalrace waarin bekende Nederlanders hun fotografeerkunsten laten zien.  Ook is hij regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

Bron en Beeld: William Rutten

Delen

Meer over William Rutten

Fotograaf William Rutten zet landhuis te koop voor 2 miljoen euro
Fotograaf William Rutten zet landhuis te koop voor 2 miljoen euro
WOW: William Rutten deelt beelden van allereerste fotoshoot Yolanthe: 'Bijzonder meisje'
WOW: William Rutten deelt beelden van allereerste fotoshoot Yolanthe: ‘Bijzonder meisje’
Lees alle artikelen over William Rutten