100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer probeert te wennen aan nieuwe gewoonte van zijn dochter

Nog even en de dochter van Simon en Annemarie Keizer gaat voor het eerst naar school! Ze wordt deze zomer namelijk alweer 4 jaar oud. Simon is dankbaar voor de tijd die hij het afgelopen jaar met zijn dochter heeft doorgebracht. Maar maakt zich wel een beetje zorgen over een nieuwe gewoonte die zijn dochter heeft aangenomen.

Nieuwe gewoonte

Kiki praat namelijk alleen nog maar via haar lievelingspop. ‘De fase ‘praten VIA de pop’ zag ik niet aankomen. Kan er ook moeilijk aan wennen. (“Kiki z’n papa? Kiki heeft geen honger meer.” “Oké poppie, zeg maar tegen Kiki dat ze nog maar 3 hapjes hoeft.”)’, schrijft Simon bij de foto van hem met de pop.

Simon jarig

Zesentwintig juli is de dag dat Kiki Keizer vier kaarsjes zal uitblazen. Vanaf dan mag ze zich klaarmaken voor de grote school. Afgelopen zondag was eerst Simon nog aan de beurt. Toen werd hij namelijk 37. Zijn vrouw Annemarie schreef nog een paar lovende woorden over hem op Instagram. ‘Een feestdag want we vieren dat deze man aan het begin staat van weer een fantastisch nieuw levensjaar! Mijn man, mijn rots, mijn thuis. Het is dus echt waar wat ze zeggen; ‘some things get better with age’. Lucky me!”, schrijft Annemarie bij een foto van Simon.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer