100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Simon Keizer openhartig in vlog over jaarlijkse traditie en bekendmaking zwangerschap

Vanochtend kwamen Simon en Annemarie Keizer met het heuglijke nieuws dat ze opnieuw in verwachting zijn van een kindje! Simon zou Simon niet zijn, als hij er geen leuke vlog over zou maken. In de vlog vertelt hij openhartig over de zwangerschap en waarom ze kozen voor de plek Es Vedra.

Traditie

’14 juni 2021’, begint Simon zijn vlog. In de zomer van 2016 hebben ze hier voor het eerst hun kinderwens uitgesproken en in de zomer van 2017 was Annemarie hoogzwanger van Kiki. Dat was de eerste keer dat het stel besloot foto’s te maken op een van de mooiste plekjes op Ibiza: Es Vedra. Deze shoot mondde uit in een jarenlange traditie.

Groter en groter

Een paar maanden later ging het stel weer naar dezelfde plek met de 6 weken oude Kiki. Een mooie traditie! ‘Elke keer weer op dezelfde plek lieten we vastleggen hoe Kiki groter en groter werd’, aldus Simon. Volgens Simon is Ibiza al vanaf 2021 een tweede thuis. De keuze om ook deze keer weer een paar mooie foto’s te schieten voor de aankondiging van hun zwangerschap was dan ook snel gemaakt.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer