100%NL Magazine Nick, Simone en NIcolette
Zie ook:
Delen

Simon: “ze heeft geen geduld en ze is snel geïrriteerd. Dat is één op één ik.”

Een enorme taart vult de fotostudio, het is feest vandaag! Nicolette, Nick & Simon staan op de jubileumcover van 100%NL Magazine. Nicolette: ‘Ik dacht dat jullie een geintje maakten dat ik uit de taart moest springen, maar het gaat zo gebeuren hè? Simon: ‘Je ziet er lekker zoet uit in dat jurkje, dus dat wordt vast een feestje!’

Nick: “Kirsten en ik zijn heel verschillend, maar op een goede manier. Als ik met iemand zou leven die hetzelfde is als ik, dan zou het heel snel mis gaan. Wij trekken elkaar een beetje in evenwicht.”

Simon: “Ik denk dat Annemarie en ik qua karakter meer overeenkomsten hebben dan verschillen. En ook in Kiki herken ik nu al dingen, ze heeft geen geduld en ze is snel geïrriteerd. Dat is één op één ik.”

Nicolette: “Deze tekst is Bas en mij op het lijf geschreven, wij hebben aan een half woord genoeg en staan hetzelfde in het leven. Ondanks onze verschillende karakters vullen we elkaar aan en is de balans heel goed.”

Hoe kwamen eigenlijk die prachtige kindernamen tot stand?

Nicolette: “Alle namen die zij hun kinderen hebben gegeven, zou ik zelf ook gekozen kunnen hebben. Nikki, Kiki, Jackie.”

Simon: “Wij wisten überhaupt nooit of we ooit kinderen wilden. Maar gek genoeg wisten wij tien jaar geleden al wel dat als er ooit een meisje zou komen, ze Kiki zou heten. En toen kreeg Nicolette een Kiki (-Kate, red.) en zei Annemarie: ‘Nou is onze naam weg’. Ook toen wisten we helemaal nog niet of we kinderen wilden. Maar ik zei wel meteen dat dat onzin was. Zij hebben niet het alleenrecht op een naam en jáááren later was hun Kiki alweer verjaard, joh!”

Nicolette: “Ik kan me zelfs nog herinneren dat toen jullie bij ons op kraamvisite waren, je vertelde dat jullie Kiki altijd al zo’n mooie naam vonden. Toen jullie eenmaal zwanger waren, was ik dat allang weer vergeten, aan de andere kant wist ik ook dat jullie haar altijd al zo wilden noemen.”

Nick: “De namen van mijn kinderen zijn heel logisch. Nikki is een samensmelting van Nick en Kirsten. Julian is vernoemd naar mijn schoonvader en Jackie past mooi in die lijn, dan heb je het rijtje compleet.”

Het hele interview lees je in onze nieuwe jubileumeditie!

Delen