Slapeloze nachten voor René Froger: 'Ik was zo bang'
Zie ook:
Delen

Slapeloze nachten voor René Froger: ‘Ik was zo bang’

René en Natasja hadden grootse plannen, maar toch kreeg René het al gauw benauwd. De zanger vertelt er nu openhartig over.

René Froger

René Froger is bekend als Nederlands zanger en medeoprichter van De Toppers. Froger heeft in zijn carrière veel succesvolle hits gehad en behoort zelfs tot de bestverkochte artiesten van Nederland. In 1991 trouwde René met Natasja en samen kregen zij twee kinderen: Maxim en Didier. Uit een eerder huwelijk kreeg René zijn twee andere kinderen: Natascha en Danny. Inmiddels zijn René en Natasja al meerdere keren opa en oma geworden. Wij genieten dagelijks van de leuke en mooie foto’s die de hele familie deelt.

Verhuizen

Een hele tijd geleden besloten René en Natasja hun gigantische villa in het Gooi te koop te zetten. Het stel zou kleiner gaan wonen en zij wilden een nieuwe start. Toch lijkt dit plan niet door te gaan. ‘Ik heb nooit uit ons huis gewild, maar omdat zij deze plannen had, ging ik erin mee. Je moet toch ook naar je meisje luisteren’, vertelt René aan Privé.

Slapeloze nachten

René kreeg iedere dag een beetje meer buikpijn als hij aan de verhuizing dacht. ‘Hoe serieuzer het werd, hoe meer ik er tegenop zag om deze mooie stek midden in het Gooi te verlaten. We wonen hier al 28 jaar! Ik was zo bang dat we spijt zouden krijgen.’ Natasja was degene die graag wilde verhuizen, maar zij lijkt het niet erg te vinden dat zij hier blijven. ‘Nee hoor, het is zo helemaal goed. Toen ik door had dat René slapeloze nachten kreeg door mijn plan, heb ik gelijk aangegeven dat we het niet gaan doen. We hebben nu een compromis gesloten. We nemen het huis onder handen, een nieuwe keuken, ander kleurtje op de muur, dan zitten we weer goed’, vertelt zij. Fijn om te lezen dat René en Natasja een compromis hebben gesloten. Wij snappen dat het stel hier blijft wonen, want de villa ontbreekt hen aan niets.

Bron en Beeld: Privé

Delen

Meer over Rene Froger

René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Rene Froger