100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

SMELT: Hélène Hendriks deelt té schattige foto’s uit oude doos met drielingzussen

Hélène Hendriks vormt samen met haar twee zussen een drieling. Deze twee foto's zijn echt om bij weg te smelten.

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomende jaren nog veel te mogen doen!

Drieling

Wisten jullie dat Hélène één van de drie meiden van een drieling is? Onlangs plaatste zij twee prachtige foto’s van vroeger. Op de ene foto zijn de drie vrouwen nog een baby en op de andere foto zien wij de drie als peuter. ‘Meer dan verwacht’, schrijft Hélène erbij. Dit is een knipoog naar het tv-programma ‘Meer dan verwacht’, waarin drieling-ouders worden gevolgd in het ouderschap.

Mensen reageren lovend onder deze prachtige foto’s uit oude doos. ‘Altijd leuk die oude foto’s’, ‘Super leuk en prachtige herinneringen’ en ‘Ahhhh wat een leuke foto’, is een greep uit de reacties.

https://www.instagram.com/p/C2c-M7eM3Hq/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Hélène Hendriks

Delen

Meer over Helene Hendriks

AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: 'Dit is schandalig'
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: ‘Dit is schandalig’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks