monique smit banner.
Zie ook:
Delen

SMELT: Kinderen Monique Smit blijken ware baktalentjes!

Monique Smit's kinderen blijken ware baktalenten te zijn, zo blijkt uit een recent gedeelde video op Instagram!

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Baktalentjes

De kinderen van Monique blijken echte baktalenten te zijn! In een recente video gedeeld op Instagram, zien we Monique samen met haar ‘paashaasjes’ – en hun dorpsgenoot, ook genaamd Monique Smit van @kidskitchen_volendam, samen bakken. Het plezier spat van het scherm terwijl ze knoeien, proeven en uiteindelijk heerlijke paastulbandjes maken. Monique zelf deelt haar enthousiasme door te zeggen dat ze vaker moeten bakken. Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit