sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Smoorverliefde Sylvie Meis verrast volgers met intieme foto met Wim Beelen

Dat Sylvie een relatie heeft, is inmiddels bekend bij al haar volgers en de pers. Nu deelt zij een romantisch kiekje met de wereld en de twee lijken smoorverliefd.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Enkele maanden geleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Datenight

Het is nog maar een paar weken geleden dat bekend werd gemaakt dat Sylvie Meis opnieuw gelukkig is in de liefde. Dit keer is het multimiljonair Wim Beelen aan wie zij haar hart heeft verloren. Er wordt veel gezegd en geschreven over het stel, maar de twee lijken echt smoorverliefd op elkaar te zijn. Twee weken geleden plaatste Sylvie al een foto met Wim en nu deed zij dat weer. Het stel genoot van een intieme datenight en zij straalden enorm. Prachtig om te zien!

https://www.instagram.com/p/Czeov83oaDZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis