100%NL Magazine Sonja Bakker

Sonja Bakker terug bij haar ex Barry na mishandeling ‘Laatste kans’

Begin dit jaar besluiten Sonja en Barry uit elkaar te gaan na meerdere geweldpogingen van Barry. Hiervoor is hij zelfs al veroordeeld. Sindsdien probeert Barry zijn leven te beteren en probeert Sonja haar leven weer op te pakken. Toch bleek Sonja nog steeds verliefd op Barry en heeft ze besloten hem nog een kans te geven.

Tweede kans

“Voor Sonja was het een moeilijke stap om toch weer in de armen van Barry te vallen. Maar ze geeft nog enorm veel om hem. Daar is ze de afgelopen maanden achter gekomen, toen ze bewust een lange tijd geen contact met hem heeft gehad”, vertelt een goede bron aan Telegraaf.

Heel pril

“Het is nog heel pril, maar wel sterk genoeg om de verjaardag van Barry samen op Ibiza te vieren”, aldus de bron. “Ook Bram, Sonja’s zoon uit de relatie met Jan Reus, was meegekomen naar het Spaanse eiland, net als Isabella, de dochter van Barry. Sonja ziet dat hij aan zichzelf werkt en hoopt dat dit nu écht zijn vruchten af zal werpen. Voor de laatste keer wil ze deze relatie een kans geven.”

Relatiestatus

Sonja heeft nog geen reactie gegeven, maar heeft haar relatiestatus op Facebook wel weer aangepast van single naar ‘heeft een relatie met Barry van Suijdam.

Killerbody

Sonja plaatst geregeld foto’s van zichzelf op Instagram om haar nieuwe boek te promoten. Op de foto’s zie je Sonja met een geweldig lichaam poseren op een mooi tropisch resort. Ze kon rekenen op veel lovende reacties.

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram