100%NL Magazine Sonja Bakker

Sonja Bakker gaat voor carrièreswitch en deelt sexy foto’s

Sonja Bakker gooit het roer om en kiest voor een carrièreswitch. Op haar Instagramkanaal deelt ze sexy foto's.

Sonja Bakker

Als we denken aan diëten denken we natuurlijk maar aan één persoon: Sonja Bakker. De goedlachse blondine heeft meerdere succesvolle afslankboeken op haar naam staan. Haar methode werd zelfs zó populair dat de term ‘sonjabakkeren’ is opgenomen in het woordenboek. Probeer dat maar eens te bereiken! 😉

Sonja Bakker kreeg met haar eerste man Koen Lenting Zoons Tristan (18) en Finn (16). In 2009 scheidde ze van Koen en kreeg ze een relatie met Jan Reus met wie ze in 2012 zoon Bram (8) kreeg. Sonja is ontzettend trots op haar drie zoons, maar houdt ze liever uit de schijnwerpers.

Vroeger

Tegenwoordig de dag kennen we Sonja allemaal als die hippe, goedlachse blondine, maar kan je je ook nog herinneren hoe Sonja er vroeger uit zag? Ze was haast onherkenbaar! Een foto van Sonja uit vervlogen tijden zie je hier.

Sexy foto’s

Nadat bekend werd dat Sonja Bakker niet helemaal eerlijk is geweest met het maken van haar afslankrecepten, heeft ze een tijdje onder vuur gelegen. Het Sonja-Bakker-werk heeft ze voor nu dan ook even links laten liggen.

Stilzitten zit er voor Sonja Bakker niet in dus heeft ze zichzelf alweer vol overgave in een nieuwe carrière gegooid: fotografie! Maak kennis met Sonja de fotograaf!

Op Instagram heeft Sonja een nieuw account gemaakt onder de naam van Sonja Bakker Photography. Vol trots deelt ze met haar volgers haar werk. En wat valt ons op? Het zijn naast hele mooie, ook hele sexy foto’s! Wij zijn benieuwd in wat voor weg Sonja in zal slaan.

Bron en Beeld: Instagram Sonja Bakker, ANP Foto