100%NL Magazine Sonja Bakker
Zie ook:
Delen

FOTO: Sonja Bakker onherkenbaar na nieuwe look

Wij moesten even twee keer kijken toen we deze foto van Sonja Bakker voorbij zagen komen op social media. De dieet-goeroe is onherkenbaar!

Sonja Bakker

Als we denken aan diëten denken we natuurlijk maar aan één persoon: Sonja Bakker. De goedlachse blondine heeft meerdere succesvolle afslankboeken op haar naam staan. Haar methode werd zelfs zó populair dat de term ‘sonjabakkeren’ is opgenomen in het woordenboek. Probeer dat maar eens te bereiken! 😉

Sonja Bakker kreeg met haar eerste man Koen Lenting Zoons Tristan (18) en Finn (16). In 2009 scheidde ze van Koen en kreeg ze een relatie met Jan Reus met wie ze in 2012 zoon Bram (8) kreeg. Sonja is ontzettend trots op haar drie zoons, maar houdt ze liever uit de schijnwerpers.

Onherkenbaar

Vanaf het moment dat Sonja Bakker bekend werd in Nederland heeft de blondine al meerdere metamorfoses ondergaan. Natuurlijk ook qua kledingstijl, maar ook haar hele look!

Zo zagen we laatst al een foto van Sonja van een paar jaar geleden, waarbij ze haast onherkenbaar was! Die foto uit vervlogen tijden zie je hier terug.

Op de Instagram van Noortje Dalhuijsen Photography zagen we Sonja voorbij komen met een compleet andere look! Ze is haast onherkenbaar. Haar lange lokken heeft ze ingeruild voor krullen, wat haar trouwens niet misstaat! Het lijkt wel of Sonja alles kan hebben.

Bron en Beeld: Instagram Noortje Dalhuijsen Photography

Delen

Meer over Sonja Bakker

Sonja Bakker gaat voor carrièreswitch en deelt sexy foto's
Sonja Bakker gaat voor carrièreswitch en deelt sexy foto’s
Lees alle artikelen over Sonja Bakker