100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Sprakeloze Anouk: ‘Lieve mensen, ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen…’

Op Instagram laat een sprakeloze Anouk weten wat er in haar omgaat...

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads. Ze heeft niet alleen talloze hitsingles en -albums op haar naam staan, maar heeft ook Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival in 2013 met het nummer ‘Birds’.

Uitverkochte shows

Toen Anouk bekend maakte dat ze een aantal shows zou geven in de Ziggo Dome waren haar fans meteen door het dolle heen. Hier móésten ze bij aanwezig zijn. De shows vinden volgend jaar plaats en waren allebei binnen een kwartier uitverkocht. Een prachtige erkenning voor Anouk!

Sprakeloze Anouk

Omdat de eerste twee shows zo snel uitverkocht waren besloot Anouk om er nóg een show aan toe te voegen. En je raadt het al: ook deze show is alweer uitverkocht. Anouk is er stil van en schrijft een mooi bericht op haar Instagram.

‘Lieve mensen, ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen.. Na een carrière van 27 jaar 3 keer de Ziggo Dome uitverkopen. Ik ben jullie erg dankbaar en heb er enorm veel zin in!’

Hebben jullie ook kaartjes voor een van deze shows?

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
FOTO'S: Wist jij dat dít de oudere zus van Anouk is?
FOTO’S: Wist jij dat dít de oudere zus van Anouk is?
Lees alle artikelen over Anouk