Wegzwijmelen bij het sprookjeshuwelijk van Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt
Zie ook:
Delen

Wegzwijmelen bij het sprookjeshuwelijk van Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar gaven elkaar onlangs het jawoord. Van deze onvergetelijke dag delen zij de mooiste foto's.

Annekee en Matthijs

Zijn hele leven staat in het teken van voetbal, en met succes. Matthijs de Ligt is Nederlands profvoetballer en voetbalt op dit moment voor Bayern München en het Nederlands Elftal. Voorheen kwam hij ook uit voor Juventus en voor Ajax. Matthijs is al jaren samen met zijn vriendin Annekee Molenaar. Het stel woont samen met hun honden in München.

Sprookjeshuwelijk

Een jaar lang zijn Annekee en Matthijs verloofd geweest en nu was het moment eindelijk daar: het stel is in het diepste geheim en in besloten kring getrouwd. Gisteren verschenen de eerste huwelijksfoto’s op Instagram en wij kunnen niet anders zeggen dan dat het er magisch en sprookjesachtig uitzag.

‘Met het EK in Duitsland deze zomer leek het onmogelijk om een grote bruiloft te plannen. Maar we wilden het eindelijk officieel maken en vrouw en man worden! Daarom vierden we het eerst in kleine kring’, vertelde Annekee in het Vogue Germany magazine. Wat zagen zij er práchtig uit. Dit is vast en zeker een onvergetelijke en hele bijzondere dag geweest.

Bron en Beeld: Instagram Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

Delen

Meer over Matthijs de Ligt

JA IK WIL: Matthijs de Ligt vraagt Annekee Molenaar ten huwelijk
JA IK WIL: Matthijs de Ligt vraagt Annekee Molenaar ten huwelijk
Lees alle artikelen over Matthijs de Ligt