100%NL Magazine Willeke Alberti
Delen

Stralende Danielle van ‘t Schip “Ik dans, zing en spring”

Wauw! Op Instagram deelt Danielle een prachtige stralende foto uit 2019.

Daniëlle van t’ Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Danielle. Danielle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Kwaadaardige tumoren

Een paar maanden geleden bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er afgelopen april twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie.

Gelukkig is Danielle een krachtige vrouw en geeft ze niet zomaar op. In september vertelde ze hier nog over dat zij een pittig behandelproces ondergaat via de reguliere en alternatieve gezondheidszorg.

Throwbackfoto

Op Instagram deelt Danielle een prachtige stralende foto uit 2019. Daarbij schrijft ze: “Augustus 2019. Ik dans, zing en spring, want ik wil zeker heel graag naar Griekenland; het land van de goden en godinnen. Het land waar de zon veel schijnt en de zee zo helder is. John in de rol van bondscoach. We gaan een nieuw avontuur tegemoet; we verhuizen naar Griekenland. Stukje uit mijn boek “ in het licht van de liefde.“ Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cw4fL1eINbj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti