100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Héle bijzondere dag voor stralende Roy Donders en Michelle

Roy, Michelle en de kinderen zagen er dit weekend práchtig uit en niet zonder reden. Er werd namelijk feest gevierd!

Roy Donders en zijn vriendin Michelle

Als je het over geluk hebt, dan kun je eigenlijk niet om Roy Donders en zijn vriendin Michelle heen. Toen de twee elkaar leerden kennen was het liefde op het eerste gezicht en sindsdien is het tweetal onafscheidelijk. Op Instagram en social media zetten de twee regelmatig hun liefde voor elkaar in de schijnwerpers, en ze schreeuwen hun liefde voor elkaar van de daken. Wat mooi om te zien!

Dochter

Roy en Michelle kunnen tegenwoordig al helemaal hun geluk niet meer op na de komst van hun prachtige dochter Romi. Michelle heeft nog een dochter, uit een eerdere relatie, waar Roy inmiddels een geweldige band mee heeft opgebouwd.

Samen met hun twee kinderen vormen Roy en Michelle een heel fijn gezin. Regelmatig delen zij de mooiste foto’s met elkaar en de kinderen. Geweldig om te volgen!

Ben je benieuwd hoe Romi er nu uit ziet? Dat zie je hier!

Bijzondere dag

Roy en Michelle beleefden een heel bijzonder weekend, want hun dochter Romi werd gisteren gedoopt. Roy, Michelle en Romi zagen er echt práchtig uit. ‘Vandaag is onze prinses gedoopt. Op naar het doopfeest!’, schrijven zij bij de foto. Volgers reageren enthousiast onder dit mooie kiekje. ‘Wat een plaatje jullie!’ en ‘Wat zijn jullie mooi’, schrijven zij. Hier zijn wij het volledig mee eens. Mooi gezinnetje…

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders en Michelle

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders