100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek delen mooie beelden van avond huwelijksaanzoek

Suzan en Freek delen via hun Instagramaccount romantische beelden van de avond van het huwelijksaanzoek.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers en de Vrienden van Amstel Live.

‘Ze zei ja!’

Vorige week brachten Suzan en Freek het te gekke nieuws naar buiten dat ze verloofd zijn! Bij een foto die het dolgelukkige stel deelde straalde het geluk van de twee af. ‘Eén week geleden in Berlijn…ze zei JA!’.

De reacties en felicitaties voor het stel stroomden binnen, wat een prachtig nieuws!

Huwelijksaanzoek

Suzan zit natuurlijk nog helemaal op een roze wolk nadat haar grote liefde Freek haar ten huwelijk vroeg. Op Instagram bedankt het stel iedereen voor de lieve reacties én delen ze een paar romantische beelden van de avond van het huwelijksaanzoek.

‘Dankjewel voor al jullie lieve reacties. In 2009 gingen we voor het eerst samen naar een concert, Coldplay in het Goffertpark. Als verrassing had Freek kaartjes geregeld voor Coldplay in Berlijn, vorige week. De avond ervoor moest ik al huilen toen ‘ie in een prachtig parkje in de stad de kaartjes tevoorschijn toverde om 13 jaar na ons eerste concert ‘samen de liefde te vieren’ bij Coldplay, toen hij daarna ineens op z’n knieën ging was er echt geen houden meer aan.’

Benieuwd naar de beelden? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek