100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

JA IK WIL: Suzan en Freek zijn gelukkig getrouwd!

Suzan en Freek hebben elkaar dit weekend eindelijk het jawoord gegeven. Wat een bijzondere, sprookjesachtige dag!

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid!

Naast met elkaar zingen en optreden, zijn Suzan en Freek ook al jaren een liefdeskoppel. Vorig jaar ging Freek tijdens een citytrip op zijn knieën en dit weekend hebben zij elkaar het jawoord gegeven.

Getrouwd

Dit weekend was het eindelijk zover: de bruiloft van Suzan en Freek. Zij hebben er vooraf niets over gedeeld, maar iedereen vroeg zich al maanden af wanneer de grote dag plaats zou vinden.

Op Instagram schrijven Suzan en Freek: ‘Wat een droomweekend, we zijn getrouwd! Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.’

Het zo te zien echt een sprookjesachtige dag om nooit meer te vergeten. Wij feliciteren dit mooie stel met hun huwelijk en wij wensen Suzan en Freek heel veel geluk in de toekomst!

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek