Zie ook:
Delen

Suzan beleeft bijzonder moment met ouders

De zangeres van het duo Suzan en Freek laat onder de emotionele foto's weten allemaal een traantje te hebben gelaten die dag.

Sneltrein

De carrière van Suzan en Freek zit in een sneltrein en verloopt tot nu toe vlekkeloos. De ene na de andere hit verschijnt op de radio, concertzalen worden uitverkocht en het Nederlandse duo is vaak te zien als gastartiest bij optredens. De fanclub wordt dan ook steeds groter en uitgebreider en dat is het stel gegund.

Bijzonder moment

Wie het stel al vanaf het begin af aan volgen, alles hebben meegemaakt en misschien wel bij de grootste fans horen, zijn Suzan’s eigen vader en moeder. Hoewel de ouders, als zij een concert bijwonen, normaal gesproken tussen het publiek staan, kregen zij deze keer een speciaal plekje om het concert te bewonderen. Zij stonden namelijk achter het duo op het podium. ‘Ik zag ze de hele show staan, meegenietend vanaf de zijkant. Voor het eerst alles vanaf onze kant beleven, zo fijn om dit een keer met ze te delen..’, schrijft Suzan bij de prachtige foto’s op Instagram. Op de foto’s zie je een emotionele familie, die vooral heel erg geniet van en met elkaar. En Wow, wat lijkt Suzan op haar moeder zeg.

Reacties

Suzan eindigt vol geluk haar bericht met: ‘Allemaal een traantje gelaten, bijzondere dag’. Naast verschillende BN’er vrienden, reageren ontzettend veel andere volgers op de prachtige foto’s. Zo reageert iemand: ‘Prachtig. En wat lijk je op je moeder’. ‘Ik krijg al tranen bij deze tekst. Wat geweldig dat jullie dit met elkaar kunnen delen’, schrijft een andere volger onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek, ANP Foto

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek