100%NL Magazine Sylvia Geersen
Zie ook:
Delen

Bachelorette Sylvia Geersen krijgt schrik van haar leven na het zien van haar hoofd als kunstwerk

Toen Bachelorette Sylvia Geersen een video van een Italiaanse kunstenaar voorbij zag komen kreeg ze de schrik van haar leven!

Sylvia Geersen

Nadat Gaby Blaaser een gooi naar de liefde deed tijdens het programma De Bachelorette is het deze keer de beurt aan niemand minder dan de bloedmooie Sylvia Geersen. In het sprookjesachtige Zuid-Afrika strijden de uitverkorene mannen om het hart van Sylvia.

Schrik van haar leven

Sylvia Geersen moest echt even twee keer slikken toen ze een video van kunstenaar Jago voorbij zag komen. Op de video zien we de kunstenaar een hoofd van klei maken. En als je goed kijkt….is het Sylvia’s gezicht! HOE DAN?!

De Bachelorette weet niet wat ze ziet en krijgt de schrik van haar leven. Ze schrijft onder de video: ‘Its me…!!!’ En ze heeft gelijk, het ís Sylvia!

Het prachtige kunstwerk van Jago kan rekenen op meer dan 144.000 likes en ontelbaar veel reacties. Naast de geschokte reactie van Sylvia zijn er nog meer volgers van Jago die er iemand in herkennen. Zo schrijven er veel mensen: Angelina Jolie en wordt ook de naam van Natalie Portman genoemd. Maar voor ons is dit 100% Sylvia, niet te missen! Je ziet de bijzondere video en het mooie kunstwerk in de video hieronder.

Delen

Meer over Sylvia Geersen

Geëmotioneerde Sylvia Geersen over relatiebreuk
Geëmotioneerde Sylvia Geersen over relatiebreuk “Het is nog vers”
Smoorverliefde Sylvia Geersen deelt zoenende foto met haar grote liefde
Smoorverliefde Sylvia Geersen deelt zoenende foto met haar grote liefde
Lees alle artikelen over Sylvia Geersen