100%NL Magazine Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis in diepe rouw: ‘Ik zal je eindeloos missen’

Sylvie Meis gaat momenteel door een verdrietige periode. Haar oma is op 94-jarige leeftijd overleden en Sylvie is er kapot van..

Verdriet

Sylvie Meis werd dit weekend overrompeld met het nieuws dat haar oma op 94-jarige leeftijd is overleden. Hoewel Sylvie’s leven dagelijks in het teken staat van glitter, glamour en drukte, staan deze dagen in het teken van haar oma, die zoveel voor haar heeft betekent. De oudste, leidinggevende vrouw van de familie is nu een engel geworden en dat geeft Sylvie een goed gevoel, laat zij weten. Op Instagram plaatst Sylvie twee prachtige foto’s met daarbij een bijzonder bericht, gericht aan haar oma. Aan de eerste foto te zien, hield haar oma tot op het laatste moment nog van make-up, sieraden en mooie outfits. Precies zoals haar kleindochter.

Bewondering

De foto’s die Sylvie deelt, zijn beiden prachtig en ontzettend dierbaar voor het model. ‘Mijn geliefde grootmoeder stierf op 94-jarige leeftijd. Een vrouw die ik mijn hele leven heb bewonderd vanwege haar kracht, vriendelijkheid, intelligentie en humor… Degene die haar kenden, hielden van haar en ik ben zo trots op jou als mijn grootmoeder te hebben gehad… Ik hou heel veel van je en zal je eindeloos missen. Moge je rusten in vrede’, schrijft Sylvie onder de foto. Wat heeft zij dit prachtig verwoord. Het moge duidelijk zijn hoeveel Sylvie’s oma voor haar heeft gedaan en betekent. Wij wensen haar ontzettend veel kracht en sterkte toe de aankomende tijd.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis