100%NL Magazine Sylvie meis
Delen

Sylvie Meis open over ‘wilde periode’ na scheiding Rafael

Alhoewel Sylvie zich altijd netjes opstelt, betekent niet dat ze zich altijd ‘braaf’ heeft gedragen..

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Kortgeleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Wilde periode

In een interview met de Beau Monde vertelt Sylvie Meis over haar wilde periode na de scheiding met Rafeal van der Vaart. Waar de meeste mensen hun wilde periode hebben als ze nog jong zijn, is dat bij Sylvie wel anders. “Ik ben nooit een echte puber geweest en ben ook in mijn twenties nooit losgegaan. Dat had ik meer na mijn scheiding van Rafael”, zo legt ze uit. “Ik eiste dat voor mezelf op. I wanna let go. Ik ben ik en ik beslis over mijn eigen leven en hoef met niemand rekening te houden. Een drankje, een dansje, een flirt. Het is goed dat ik dat toen heb gedaan, anders was ik dat onrustige gevoel nu nog niet kwijt.”

Veroorloven

Toch heeft ze al die tijd in haar achterhoofd gehouden dat ze zich niet alles kon permitteren. “Mijn manager Marina zei in die tijd dat het mijn goed recht was, maar dat ik wel gekozen had voor een bepaalde carrière waardoor ik met de grootste merken van Duitsland mag werken en dat daar een prijskaartje aan hangt, in de zin van dat ik me niet alles kan veroorloven. Ik wilde dat eerst niet horen, maar ze had gelijk. Het mocht iets meer ingetogen. Altijd in het publieke oog staan, immer keurig netjes zijn, went, maar af en toe is het lastig.

 

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard. Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis