100%NL Magazine Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

WOW: Zó zag Sylvie Meis er vroeger uit!

Sylvie Meis kennen we natuurlijk tegenwoordig allemaal als een echte glamourvrouw. Haar haren zitten altijd perfect in model, haar make-up zit altijd on point en ze draagt vaak de allermooiste kleding. Maar hoe zag Sylvie Meis er vroeger eigenlijk uit?

Sylvie Meis vroeger

Sylvie’s broer Daniël post op zijn Instagram een oude foto van zichzelf en zijn kleine zusje Sylvie. En jeetje, we zouden haar bijna niet herkennen!

Sylvie heeft 1 oudere broer, Daniël. Daniel is 44 jaar oud (2 jaar ouder dan Sylvie) getrouwd met Marcel Abbringh en woont in Nederland. Op Instagram deelt hij regelmatig foto’s van zijn privéleven en romantische kiekjes samen met zijn man Marcel.

Huwelijk met Niclas

Al maandenlang houden hardnekkige geruchten aan dat het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello helemaal niet zo goed verloopt als verwacht. Zo schreef het Duitse blad InTouch dat Niclas Sylvie probeerde te bedriegen. Om het verhaal aan te zetten publiceerde het blad screenshots van hem waarop hij te zien is op een datingsite voor getrouwde mensen.

Om een einde te maken aan alle hardnekkige geruchten rondom haar huwelijk reageerde Sylvie met duidelijke taal. Haar reactie zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
Lees alle artikelen over Sylvie Meis