sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

LEZEN: Sylvie Meis en partner wonen apart van elkaar

Sylvie en Niclas zijn al bijna twee jaar getrouwd met elkaar. In een openhartig gesprek vertelt zij over haar relatie en het apart van elkaar wonen.

Getrouwd

Sylvie Meis en Niclas Castello zijn alweer bijna twee jaar gelukkig getrouwd. Over de sprookjesachtige bruiloft in Italië is destijds veel gesproken. Sylvie plaatst zo nu en dan een foto van haar partner in haar Instagramstory, maar op foto’s is hij niet veel te spotten. Toch blijken de twee nog steeds hartstikke verliefd te zijn op elkaar. In een openhartig gesprek met Robert Rodenburg vertelt Sylvie over hun relatie.

Apart wonen

In Open Kaart vertelt Sylvie dat zij en Niclas niet bij elkaar in één huis wonen. Niet omdat zij uit elkaar zijn, maar puur om het feit dat zij allebei harde werkers zijn en hun werk zich in aparte landen bevindt. Zo woont en werkt Sylvie in Duitsland en hetzelfde geldt voor Niclas in Zwitserland. Aangezien Niclas voor zijn werk vaak naar Hamburg reist, zien zij elkaar genoeg. ‘We zijn allebei hart aan het werk, zien elkaar meestal in de weekenden en op vakantie’, legt zij uit. ‘Hij travelt natuurlijk ook veel naar Amerika en dat soort dingen. Daar is zijn main market. Je moet wel natuurlijk je contact houden… Godzijdank hebben we facetime tegenwoordig’. Iets wat zij ook veel gebruikt om met haar zoon Damian in contact te blijven. Sylvie en Niclas spreken elkaar overigens wel iedere dag. ‘Het geheim van een goed huwelijk – volgens mij – is praten met elkaar. Naast natuurlijk je verliefdheid, je romance… dat vuur laten branden. Maar ál dat, zal uiteindelijk wegvallen als je niet met elkaar praat’, laat Sylvie weten. Een moderne manier van getrouwd zijn dus. Fijn dat dit zo goed werkt voor de twee hardwerkende partners.

Bron en Beeld: Open Kaart

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis