Commotie rondom man Sylvie Meis in Amerika

Commotie rondom man Sylvie Meis in Amerika

De man van Sylvie Meis, Niclas Castello, ligt flink onder vuur in Amerika.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!.

In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Damián heeft het voetbaltalent van zijn vader, maar heeft zeker de looks van zijn moeder! Een foto van Damián zie je hier.

Rafael vond daarna opnieuw de liefde bij Estavana Polman. Samen kregen zij nog een dochtertje genaamd Jesslynn. Gelukkig onderhouden Sylvie en Estavana samen een goede band. Een tijdje geleden sprak Sylvie nog vol lof over Estavana. Benieuwd wat ze hierover zei? Dat lees je hier.

Huwelijk met Niclas Castello

Op een sprookjesachtige locatie in Italië gaf Sylvie Meis op 19 september 2020 haar jawoord aan Niclas Castello. Sylvie zag er werkelijk prachtig uit in een oogverblindende trouwjurk!

De twee genieten sinds die tijd van het leven en maken samen vele prachtige reizen.

Commotie

Niclas is een beroemde kunstenaar. Niclas Castello is dan ook niet zijn echte naam, maar een artiestennaam. Eigenlijk heet hij Norbert Zerbs.

In Amerika is er veel commotie rondom Niclas en ligt hij zwaar onder vuur. Waarom? In Central Park pronkt een gouden kubus van 186 kilo als kunst, bedacht door Niclas. De kubus zou meer dan 10 miljoen euro hebben gekost.

De kubus ligt zwaar onder vuur. In Central Park slapen veel dakloze mensen. Een gouden kubus van meer dan 10 miljoen euro hoort daar niet, aldus de Amerikanen.

Op Twitter is de kubus het mikpunt van spot. Zo schrijft er iemand: ‘Als je ooit het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent, onthoud dan dat er een kunstenaar is die over 11,7 miljoen dollar aan goud beschikt en het beste wat hij ermee kon bedenken een kubus is.’

Beeld: Instagram Sylvie Meis, Bron: RTL Boulevard