100%NL Magazine Tanja Jess

Tanja Jess: ‘Als je zolang samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring’

Het stel heeft in de afgelopen jaren zoveel meegemaakt samen en hoopt daar nu nog sterker uit te komen samen. 'Onze basis is heel sterk', laat zij weten.

Handdoek in de ring

Heel even leek het erop dat een 21-jarige relatie tussen Tanja Jess en Charly Luske ten einde zou komen. Afgelopen lente verscheen Charly in het nieuws, doordat hij een tijd geleden vreemd zou zijn geweest. Voor Tanja is dit niet per se een reden om hun lange relatie op te geven. ‘Als je zolang samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring’, laat zij weten aan BeauMonde. De reden waarom zij hun relatie niet gelijk opgeeft, is omdat het stel afgelopen jaren al ontzettend veel mee heeft gemaakt, daar steeds weer sterker uit is gekomen en één misser van Charly niet het einde is. Voor Tanja niet dan. De rest van al die problemen zijn niet publiekelijk bekend geworden en dit wel. ‘Dat is vervelend’, zegt Tanja.

Familieproblemen

De pandemie zorgde ten eerste voor veel minder werk voor zowel Charly als Tanja. Daarbovenop kregen Tanja’s vader, stiefvader én vriendin te maken met kanker. En daarnaast is hun oudste kind geboren in een jongenslichaam, maar zij gaat sinds een tijdje door het leven als een meisje, genaamd Alice.  ‘En die overgang waar je als 50+-vrouw mee te maken krijgt, helpt ook niet mee’, zegt Tanja.

Toekomst

Hoe het stel de toekomst voor zich ziet is voor beide nog niet bekend. Wat voor Tanja wel bekend en belangrijk is, is dat zij hun weg samen wel vinden en Charly en Tanja sowieso een team blijven in goede verbinding met elkaar. Tanja laat weten: ‘Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons’.

Respect

Tanja is duidelijk in wat zij belangrijker vindt in een relatie. ‘Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt’. Of zij zelf ook een keer een misser zou maken? Tanja heeft vroeger Temptation Island gepresenteerd en zegt er het volgende over. ‘Ik zou zelf ook meteen voor de bijl gaan in Temptation. Je moet me niet met een drankje op tussen die goed geoliede lijven zetten, haha!’.

Bron en Beeld: BeauMonde