100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Zie ook:
Delen

TE GEK: Dit zijn de 8 kandidaten van het nieuwste seizoen B&B Vol Liefde

Heb jij ook zoveel zin in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde? Dat komt goed uit, want binnenkort is deze te zien met ook dit jaar weer ontzéttend leuke kandidaten. Benieuwd wie de begeerde, avontuurlijke vrijgezellen van dit jaar zijn? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje!

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Ook deze zomer kunnen wij weer genieten van een nieuw seizoen en het is al bekend wie de kandidaten van dit jaar zijn. Wij sommen ze even voor je op.

Thijz (65)

Campinghouder, kunstenaar, uitvinder… Thijz is het allemaal. Zijn gezellige, zelfgecreëerde paradijs in Frankrijk wemelt van de jonge gezinnen in de zomer. Toch mist Thijz nog één ding: een leuke dame, die met beide benen op de grond staat, maar ook enigszins spiritueel is en openstaat voor een wat alternatieve levenswijze. Hij kijkt ernaar uit om met een lieve, creatieve vrouw samen zijn camping te gaan runnen.

Iris (57)

Sinds 2017 bevindt ondernemende en kleurrijke Iris zich in het Griekse Sparto, waar zij appartementen verhuurt. Sinds 2021 doet zij dit alleen, maar daar ontbreekt volgens haar heel wat gezelligheid aan. Iris is dan ook opzoek naar een man die reislustig, humoristisch en lief is, en openstaat om samen met haar dit Griekse avontuur aan te gaan. Wie weet zit zij binnenkort samen met haar droomman van een wit wijntje en de zonsondergang te genieten.

Mike (35)

Good looking, romantisch, gevoelig, een familieman, sportief en zelfverzekerd; klinkt dat niet als iedereens droomman? Mike heeft het allemaal! Tijdens zijn avontuur in Spanje is zijn oog altijd gevallen op de Spaanse dames, maar nu wil hij voor het eerst voor een Nederlandse dame gaan. Sociaal, sportief, ondernemend en dierenliefhebber, zouden samen voor Mike de perfecte vrouw omschrijven. Hij runt een B&B in het mooie Blanes en samen met zijn vader en neef ook nog een watersportbedrijf gelegen op het strand.

Mirjam (52)

Ze droomde altijd al van het runnen van een hotel, en dit werd na haar scheiding eindelijk werkelijkheid. Het oog van Mirjam viel op een lodge in Zuid-Afrika, in het Krugerpark. Ondanks het drukke, avontuurlijke en gezellige leven dat Mirjam leidt, is het volgens haar tijd voor een leuke, stoere man die met haar het avontuur wil aangaan. Voor mooie ogen valt Mirjam snel, dus wie weet neemt zij snel haar droomman mee op safari.

Arno (46)

Ondanks dat Arno in een korte tijd een nieuw leven in Frankrijk heeft opgebouwd en druk bezig is met klussen in zijn Franse B&B, mist hij nog een leuke, gezellige, ondernemende, stoere man in zijn leven. Arno is goedlachs, kan moeilijk stilzitten en heeft altijd wel weer nieuwe plannen en ideeën. Hij zoekt dan ook een man die dit avontuurlijke leven samen met hem wil leiden!

Robert Jan (57)

Vijfentwintig jaar geleden verloor Robert Jan zijn hart aan Schotland, en sinds afgelopen zomer is hij zich hier volledig gaan vestigen. Zijn zoon van elf heeft hem voor dit programma opgegeven, en hoopt dan ook dat zijn vader een energieke, intelligente en positief ingestelde vrouw vindt. Robert Jan neemt zijn gasten mee op trips om te golven, vissen, wandelen en jagen. Ook organiseert hij onder andere chique diners, whiskyproeverijen en doedelzak-optredens.

Anja (70)

Iemand die zijn eigen gang kan gaan, maar ook weer graag bij haar terugkeert; dat is het type man dat Anja zoekt. Ook moet hij van het buitenleven, van dieren en van diepe gesprekken houden. Anja is een energieke, goedlachse B&B-eigenaresse, die het sinds een paar jaar iets rustiger aan doet. Samen met haar bejaarde kat Piet, zijn zij opzoek naar een maatje in hun leven die graag bij hen in Frankrijk zou intrekken.

Albert (63)

Een vrouw die lief is en goed kan zorgen voor hem, en zijn twee kinderen van vijf en zeven jaar; dat is wat Albert zoekt. Dolgraag zou hij nog één keer tot over zijn oren verliefd worden en het kasteel waar hij een hotel met maar liefst 57 kamers van gemaakt heeft, delen met een rustige, sportieve, intelligente en warme vrouw.

Beeld: RTL

Bron: RTL Boulevard en Beeld: RTL

Delen