100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

OH NEE: gigantische tegenslag voor Estavana Polman

Estavana Polman ging als een speer dit WK en met het Nederlandse team ging het ook onwijs goed, maar helaas kan Estavana het WK niet afmaken...

Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij heeft jarenlang in Denemarken gespeeld, maar sinds een aantal maanden speelt zij voor Roemenië. Daar blijft het niet bij voor Estavana, want zij schittert ook bij het Nederlandse handbalteam.

Al jarenlang zien wij Estavana aan de zijde van Rafael van der Vaart. Zij werden ouders van een dochter, Jesslynn en samen met Damiàn, de zoon van Rafael, vormen zij een prachtig gezin van vier.

Niet meer inzetbaar

De handbaldames doen het dit jaar hartstikke goed op het WK in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Ook Estavana ging als een speer, maar helaas heeft zij nu een gigantische tegenslag te verwerken. De handbaldames delen een foto van haar op Instagram en daarbij schrijven zij: ‘Estavana is uit voorzorg niet meer inzetbaar op het WK. Ze heeft een lichte kuitblessure. We hebben van je genoten Es!’ Wat is dit jammer zeg. Heel veel sterkte en wij hopen dat je snel weer op de been bent, Estavana.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron: teamnlhandbaldames en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: 'Ons zonnetje'
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: ‘Ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Estavana Polman