100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Terug in de tijd: Kees Tol’s epische Michael Jackson imitatie op de dansvloer!

Zeven jaar geleden betrad Kees Tol het podium van Dance Dance Dance en verraste het publiek met zijn onmiskenbare danstalent.

Kees Tol

Geboren en getogen in het pittoreske Volendam: Kees Tol. De presentator heeft zijn authentieke, nuchtere persoonlijkheid gelukkig nooit verloren, zelfs niet in de glitter en glamour van de televisiewereld. Hij is geliefd om zijn eerlijkheid én om zijn humor. Overal waar Kees komt maakt hij er een feestje van. De wereld heeft meer mensen zoals Kees nodig!

Danstalent

Zeven jaar geleden betrad Kees Tol het podium van het programma Dance Dance Dance en verraste het publiek met zijn onmiskenbare danstalent. In een opmerkelijke terugblik tonen video’s de onvergetelijke momenten waarop Kees Tol schitterde met zijn indrukwekkende imitatie van de legendarische Michael Jackson. De dansvloer kwam tot leven met zijn vloeiende bewegingen en perfect getimede pasjes, waarmee hij niet alleen zijn danskunsten demonstreerde, maar ook een blijvende indruk naliet op fans van het programma. Deze nostalgische beelden bieden een kijkje in het verleden en herinneren ons aan de tijd waarin Kees Tol de danswereld veroverde met zijn onweerstaanbare charme en dansmoves.

 

Bron: RTL Dance Dance Dance YouTube. Headerbeeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
Dolenthousiaste Kees Tol poseert met jeugdhelden: 'Geluksmomentje hoor'
Dolenthousiaste Kees Tol poseert met jeugdhelden: ‘Geluksmomentje hoor’
Lees alle artikelen over Kees Tol