100%NL Magazine Thomas Acda
Zie ook:
Delen

Thomas Acda zet gigantisch grachtenpand te koop!

Thomas Acda gaat verhuizen en daarom zet hij zijn gigantische grachtenpand in Amsterdam te koop. Neem een kijkje!

Het grachtenpand van Thomas Acda

De website BekendeBuren laat weten dat Thomas zijn gigantische grachtenpand in Amsterdam te koop heeft gezet. Wie de nieuwe eigenaar wil worden van het pand moet diep in de buidel tasten, want het staat te koop voor 2,5 miljoen euro. Een hoge prijs, maar daarvoor heb je dan ook wel wat. Want wat dacht je van een historisch grachtenpand in hartje Amsterdam? Het pand bestaat uit 3 woonlagen, 4 slaapkamers, een woonkamer waar je je ogen kan uitkijken en een grote open keuken. De inrichting is prachtig, het lijkt zo uit een woonmagazine te komen! De woonkamer en keuken vind je in een grote open ruimte, met karakteristieke balken aan het plafond. De openslaande deuren maken het helemaal af. Wát een prachtige woning!

Benieuwd naar de rest van de woning? Die zie je hier! 😉

Gezin Acda

Thomas is getrouwd met zijn vrouw Esmée en heeft twee kinderen: zoon Finn en dochter Lucy. Thomas is actief op Instagram, maar post bijna nooit (herkenbare) foto’s van zijn gezin. Tóch maakte hij voor één gezinslid een uitzondering: hondje Netflix.

Inmiddels is Netflix geen puppy meer, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog even weg te smelten bij deze té lieve foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Thomas Acda, BekendeBuren

Delen