100%NL Magazine Tim Hofman
Zie ook:
Delen

Tim Hofman: Nummer 1 meest invloedrijke persoon in de media!

Tim Hofman is dit jaar verkozen tot nummer 1 in de Media100. Dit is de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media.

Media100

De Media100 wordt jaarlijks vastgesteld na onderzoek van onderzoeksbureau MediaTest. Voor het onderzoek zijn dit jaar 40.000 professionals uit media en marketingcommunicatie uitgenodigd. De respondenten hebben uit de lijst met 300 genomineerden 10 mensen gekozen die zij het meest invloedrijk achten.

Tim Hofman nummer 1

Tim Hofman (9 juli 1988) is bekend als Nederlands presentator, dichter, columnist en journalist. Hofman is vooral bekend door zijn programma #BOOS. Waarin hij dit jaar met een aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland voor een commotie zorgde in medialand. De aflevering heeft meer dan 10 miljoen views en mensen raakten er niet over uitgepraat. Ook met het mooie BNN Vara programma Over Mijn Lijk oogst hij veel lof als respectvolle presentator. Tim mag zich dan ook met recht dit jaar de meest invloedrijke persoon in de media noemen. Hij stoot hiermee Arjen Lubach van de troon, die deze keer op de derde plek staat.

Eva Jinek

De meest invloedrijke vrouw in de media is dit jaar wederom Eva Jinek. Zij staat op de vierde plaats. Hoewel het aantal vrouwen in de Media100 de afgelopen jaren is gestegen, is het aantal dit jaar lager dan vorig jaar. Het zijn er nu 27, vorig jaar waren het er nog 34.

Bron: demedia100.nl, Instagram Eva Jinek | Beeld: Instagram Tim Hofman en Eva Jinek.

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman over aanslagpoging: 'Hetzelfde pistool als waar Peter R. de Vries mee vermoord is'
Tim Hofman over aanslagpoging: ‘Hetzelfde pistool als waar Peter R. de Vries mee vermoord is’
Tim Hofman over doodsbedreiging: 'Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan'
Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’
Lees alle artikelen over Tim Hofman