100%NL Magazine tim hofman
Zie ook:
Delen

Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’

Presentator Tim Hofman heeft voor het eerst zelf gereageerd op de doodsbedreiging aan zijn adres.

Tim Hofman

Tim Hofman is een Nederlandse televisiepresentator, journalist en dichter. Hij kreeg bekendheid door zijn werk voor BNNVARA, waar hij zowel luchtige als diepgaande programma’s heeft gepresenteerd. Met zijn scherpe, onconventionele stijl en vermogen om gevoelige onderwerpen toegankelijk te maken, heeft Tim een unieke plek in de Nederlandse mediawereld veroverd. Een van zijn bekendste projecten is “#BOOS”, een online programma waarin hij jongeren helpt met problemen.

Doodsbedreiging

Vorige maand werd er een man opgepakt die met een vuurwapen en een mes het gebouw van BNNVARA binnenliep. De man in kwestie liet toen al weten dat hij daar was om Tim Hofman om het leven te brengen. Vandaag komt dit schokkende nieuws naar buiten.

Niet alleen voor Tim heeft dit een enorme impact, maar ook voor alle werknemers en de beveiliger is dit een grote schok. BNNVARA zelf noemt het voorval ‘weerzinwekkend’ en laat weten dat er voor alle betrokkenen hulp is geregeld.

Reactie

Op Instagram plaatst Tim een stuk uit de krant, hij laat weten dat het veel met hem doet.

‘Ik moet zeggen dat ik wel even moet slikken als ik het zo in de krant lees, maar ik ben evengoed blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan. ik leef nog.’

Een situatie zoals deze gaat niemand in de koude kleren zitten, ook niet bij Tim. Hij is aangeslagen maar krijgt gelukkig veel steun van zijn omgeving. ‘BNNVARA, de redactie van BOOS en mijn persoonlijke omgeving vangen me goed op’, laat Tim weten.

Onder de post van Tim wordt heel veel gereageerd en Tim kan rekenen op een hoop lieve reacties. Zo schrijft Roxeanne: ‘Wat heftig! Knuffel voor jou’, en sturen onder andere Claudia de Breij, Geraldine Kemper en Alberto Stegeman hartjes naar Tim.

Wij wensen Tim en zijn familie heel veel sterkte toe om dit te verwerken.

Beeld: ANP, Bron: Instagram Tim Hofman

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman keek de dood in ogen:
Tim Hofman keek de dood in ogen: “Ik lag volledig in puin”
ZIEN: Tim Hofman en zijn broers en zus zetten samen tattoo
ZIEN: Tim Hofman en zijn broers en zus zetten samen tattoo
Lees alle artikelen over Tim Hofman