100%NL Magazine Tim Hofman
Zie ook:
Delen

Tim Hofman over Patrick uit Over Mijn Lijk: ‘Je hebt het goed gedaan’

Gisteren werd er weer een hele emotionele aflevering van Over Mijn Lijk uitgezonden, waarbij presentator Tim Hofman afscheid nam van twee deelnemers.

Tim Hofman

Al een paar jaar presenteert Tim Hofman het heftige programma Over Mijn Lijk. Tijdens het programma volgt Tim Hofman jongeren die ernstig ziek zijn maar toch alles uit het leven proberen te halen. Het programma is een moeilijk, maar mooi programma tegelijk.

Tim Hofman krijgt veel lof voor zijn manier van interviewen van de deelnemers. Hij vraagt op een ongedwongen en respectvolle manier hoe de deelnemers zich voelen en hoe zij in het leven staan, en dat doet hij met verve.

Over Mijn Lijk

Tijdens dit seizoen van Over Mijn Lijk worden Patrick, Jip, Kiki, Roy, Francis en Irene gevolgd. Zij zijn allemaal ongeneeslijk ziek en hebben niet meer lang te leven.

Het is alweer het 9e seizoen van Over Mijn Lijk. In 2020 wist het programma de Gouden Televizier-Ring te winnen.

Patrick

Één van de deelnemers is Patrick uit Almere. Hij is getrouwd met zijn grote liefde Tibby en samen hebben zij een zoon genaamd Norwin. Nadat Patrick plotseling last krijgt van krampen en een versnelde stoelgang volgden een aantal onderzoeken in het ziekenhuis en de uitslagen waren keihard: Patrick kreeg te horen dat hij darmkanker heeft met uitzaaiingen.

Tijdens de afleveringen van Over Mijn Lijk heeft Tim Hofman mooie, maar ook emotionele gesprekken met Patrick, want Patrick weet dat hij komt te overlijden en zal zijn vrouw en kind achter moeten laten. Een harde realiteit.

Tijdens de aflevering van gisteren nam Tim afscheid van Patrick. Op Instagram schrijft Tim: ‘Patrick, dank voor alle gesprekken, dank voor je openheid, je vriendschappelijke aanwezigheid. je was een pracht van een vent. blij dat ik, na maanden op 1,5 meter van je vandaan bewegen voor je stierf je hand nog heb mogen schudden. en zoals je moeder waarschijnlijk ook zou zeggen: je hebt het goed gedaan.’

Bron en Beeld: Instagram Tim Hofman

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman over doodsbedreiging: 'Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan'
Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’
Tim Hofman keek de dood in ogen:
Tim Hofman keek de dood in ogen: “Ik lag volledig in puin”
Lees alle artikelen over Tim Hofman