100%NL Magazine Familie Meiland
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dít zijn de toekomstplannen van de familie Meiland

De familie is al jaren te zien op televisie, maar wat zijn eigenlijk hun toekomstplannen? Blijven zij programma's maken, of gooien zij het over een andere boeg?

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. EricaMartien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

De laatste klus van de familie Meiland was Code Rosé. Hun nieuwe pension in Nederland, waar mensen kunnen overnachten. Ongeveer een jaar geleden opende dit pension haar deuren, maar onlangs maakten de Meilandjes bekend dat zij hun pension alweer gaan verkopen.

Toekomstplan

Na al die jaren op televisie, zijn de Meilandjes nog steeds geliefd onder al hun fans en de rest van Nederland. In gesprek met De Telegraaf vertelt Erica Meiland over de toekomstplannen. Er zal niet veel veranderen, want de familie Meiland blijft programma’s maken. Zij gaan een nieuw seizoen van Chateau Meiland maken en samen reizen zij in een camper naar het buitenland. Ook vertelt Erica dat er, in tegenstelling tot het afgelopen seizoen, geen bekende Nederlanders met de familie meereizen. Het nieuwste seizoen is dit najaar te zien op televisie.

Dit zal vast niet het laatste seizoen worden. Wij verwachten nog veel meer programma’s van de familie Meiland. Als zij weer een nieuw chateau of pension gaan verbouwen bijvoorbeeld…

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen