100%NL Magazine Tommie Christiaan

ZIEN: Tommie Christiaan getrouwd met zijn grote liefde!

Het was een magisch weekend voor Tommie Christiaan, hij is getrouwd met zijn grote liefde!

Tommie Christiaan

De meeste mensen kennen Tommie Christiaan als zanger en acteur. Hij heeft jarenlang in het musicalvak gezeten en heeft verschillende musicals op zijn naam staan. In 2015 besloot Tommie om zijn zangcarrière opnieuw een boost te geven en deed hij mee aan The Voice of Holland.

Liefdesgeluk

‘Toen we elkaar een paar jaar geleden leerden kennen wist ik het zeker. We zouden met elkaar eindigen’, verklaarde Tommie eerder op zijn Instagram over Jamie. Samen met Jamie is Tommie de trotse vader van zoon Bodhi.

Tommie had al dochter Lily, die hij kreeg uit een eerdere relatie met Michelle Splietelhof.

Getrouwd!

Tijdens de zomer van 2021 wist Tommie het zeker: Jamie is de vrouw van mijn dromen. Op een sprookjesachtige locatie in het buitenland besloot Tommie toen om Jamie ten huwelijk te vragen. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: ze zijn getrouwd!

Onbeschrijfelijk trots dat ik deze prachtige dame mijn vrouw mag noemen vanaf nu. We zijn het allebij eens. Onze droom is uitgekomen en het heeft zelfs al onze verwachtingen overtroffen! Om dit te mogen beleven, elkaar het ja woord te geven voor al onze dierbaren op de plek waar Jamie is geboren en opgegroeid, getrouwd worden door niemand minder dan haar moeder en de fantastische Jörgen Rayman als trouwambtenaren.’

Bron en Beeld: Instagram Tommie Christiaan