100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

Triest nieuws voor Dennis Weening: ‘We hebben van je genoten’

Op Instagram Deelt Dennis het verdrietige nieuws dat hun kameleon na 7 jaar is overleden. De presentator had het er duidelijk moeilijk mee.

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij jarenlang samen met Nicolette Kluijver. Dennis is al jaren getrouwd met zijn blonde vrouw Stella en samen hebben zij twee kinderen, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie heeft Dennis nog een dochter Lola.

Huisdieren

Bij alleen kinderen is het niet gebleven, want het gezin heeft ook wat huisdieren thuis. Sinds kort hebben zij een grijze kat, Lilly. Ook hadden zij al jaren een kameleon, maar deze is gisteren overleden. In een eerder interview met Wendy Online liet Dennis weten een goede band te hebben met het beest. ‘Als hij op een gele bank zit wordt hij ook geel, en als de kat in de buurt is, lijkt het alsof hij in een groen blad verandert. Fascinerend’. Op Instagram plaatst Dennis een foto van zijn gekleurde en bijzondere huisdier. ‘Gisteravond heb ik na 7 jaar afscheid van mijn kleine vriendje Jack moeten nemen. We hebben van je genoten prachtig beestje van me’, schrijft Dennis. Wat een mooi beestje was Jack. Wij wensen het gezin sterkte met dit verlies.

https://www.instagram.com/p/CkyBDnaN6ei/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening en Wendy Online

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening