GELUK: Trotse opa René Froger poseert met kleinkinderen
Zie ook:
Delen

GELUK: Trotse opa René Froger poseert met kleinkinderen

René geniet onwijs van quality time met zijn kinderen en kleinkinderen en dat is te zien op de prachtige foto's die hij deelt.

René Froger

René Froger is bekend als Nederlands zanger en medeoprichter van De Toppers. Froger heeft in zijn carrière veel succesvolle hits gehad en behoort zelfs tot de bestverkochte artiesten van Nederland. In 1991 trouwde René met Natasja en samen kregen zij twee kinderen: Maxim en Didier. Uit een eerder huwelijk kreeg René zijn twee andere kinderen: Natascha en Danny. Inmiddels zijn René en Natasja al meerdere keren opa en oma geworden.

Trotse opa

Wij genieten keer op keer van René’s foto’s, waarop hij samen met zijn lieve kleinkinderen poseert. Onlangs waren René, Natasja, de kinderen en kleinkinderen samen op vakantie en dat zag er heerlijk, maar ook jaloersmakend uit. René deelde twee prachtige foto’s met zijn lieve kleinkinderen op het strand. ‘Ik ben van huis uit niet zo een strandganger maar deze kleine schatten maken het natuurlijk wel erg leuk’, schreef hij erbij. Wij zien een hele trotse opa op deze foto’s. Zó leuk om te zien.

Bron en Beeld: Instagram René Froger

Delen

Meer over Rene Froger

René Froger deelt droevig bericht: 'We missen je heel erg'
René Froger deelt droevig bericht: ‘We missen je heel erg’
René Froger deelt liefdevolle post over Natasja: 'Ik heb weer zo genoten met je'
René Froger deelt liefdevolle post over Natasja: ‘Ik heb weer zo genoten met je’
Lees alle artikelen over Rene Froger