100%NL Magazine Maxime en Leroy
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maxime Meiland getrouwd met haar grote liefde Leroy!

Maxime Meiland is officieel getrouwd! Ze stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde Leroy.

Maxime Meiland

Het is alweer een tijdje geleden dat Maxime Meiland ten huwelijk is gevraagd. Leroy deed dit op Valentijnsdag, tijdens de opnames van Chateau bijstand. Het stel liet toen al weten dat zij deze zomer graag willen trouwen. In de tussentijd werd alles geregeld, zodat de bruiloft tot in de puntjes goed werd verzorgd. Zo liet Maxime bijvoorbeeld weten dat zij de jurkjes voor haar twee dochters, Claire en Vivé al heeft uitgezocht. Verder werd de locatie, de muziek, het feest, de gasten en het eten allemaal perfect in orde gemaakt. Het moest tenslotte één van de mooiste dagen uit hun leven worden. Hoewel Maxime het huwelijk niet zo groot en uitgebreid wilde vieren, zei Leroy op alles ‘ja’ en leek hij over alles enthousiast te zijn. Of dat nou veel ballonnen zijn, grote tenten of veel accessoires, Maxime is degene die hem dit keer moet dimmen, want hij wilde alles ‘waanzinnig en groot’.

Getrouwd!

Vandaag was het dan zover: Maxime en Leroy zijn in het huwelijksbootje gestapt en getrouwd! Aan RTL Boulevard de eer om de eerste foto van het pasgetrouwde stel te delen.

Maxime en Leroy zien er prachtig uit. Maxime draagt een prachtige witte trouwjurk, haar haren zijn opgestoken en ze maakt de look af met een sleep. Ook Leroy ziet er prachtig uit in zijn lichtblauwe pak. Wat een mooi stel!

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland