100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

THROWBACK: Tweeling Ferri Somogyi giert het uit tijdens avondritueel

*Let op: dit artikel is eerder geplaatst in maart 2022.

Imre en Lux, de tweeling van Ferri Somogyi, giert het uit tijdens het avondritueel. Een te lieve video die je écht even moet zien!

Ferri Somogyi

Het is één van de leukste BN’er koppels die ons kleine landje rijk is: Ferri en Noëlle Somogyi. De twee zijn gelukkig getrouwd en ouders van drie te schattige kinderen.

Toch had het niet veel gescheeld of de twee zouden nooit een koppel worden. Want toen een gemeenschappelijke vriend voorstelde om de twee te koppelen antwoordde Noëlle heel duidelijk: ‘Nee’. Gelukkig ging ze toch overstag en is het stel al een aantal jaren smoorverliefd.

Gezin

Samen met hun dochter Véda en de tweeling Imre en Lux hebben Ferri en Noëlle een prachtig gezin samen. Na een zwangerschap van 35 weken kwamen Imre en Lux ter wereld. In het begin moesten ze daarom flink aansterken omdat ze te vroeg geboren zijn, maar inmiddels is daar niets meer van te merken! De twee jongens groeien als kool en ontwikkelen zich razendsnel.

Tweeling Imre en Lux

Op Instagram deelt Noëlle een te leuke video die je echt even gezien moet hebben! Op de video zien we dat grote zus Véda haar kleine broertjes aan het vermaken is voordat ze gaan slapen. En de jongens? Die vinden het geweldig! Ze schateren allebei van het lachen, en dat levert leuk materiaal op!

De volgers van Noëlle worden helemaal gek bij het zien van het lieve filmpje. ‘oooo wat lief’, ‘Wat heerlijk!’ en ‘Hier word je toch blij van!’ schrijven ze onder de video. En dat is zeker waar: na het kijken van deze video zijn wij meteen weer vrolijk!

Bron en Beeld: Instagram Ferri Somogyi, Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi