100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

VIDEO: Zó vrolijk wordt de tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi wakker!

Op Instagram deelt Noëlle Somogyi een te leuke foto van de tweeling Imre en Lux nadat ze net wakker zijn geworden!

Ferri en Noëlle Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren samen met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Heftig bericht

Een paar weken geleden was Noëlle nog ‘in het nieuws’ nadat ze een heftig, maar ook belangrijk bericht deelde. Ze riep iedereen die de 30 gepasseerd is om een uitstrijkje te laten maken. Noëlle heeft dit ook laten doen en bij haar werd er een voorstadium van baarmoederhalskanker geconstateerd. Een hele schok voor Noëlle maar gelukkig was ze er op tijd bij en heeft ze een ingreep laten doen. ‘2 weken geleden heb ik weer een onderzoek gehad en ik ben vanochtend gebeld met de best mogelijke uitslag; pap1 en geen hpv meer! Zooo fijn. Mensen echt, doe dat uitstrijkje als je nog moet gaan. Je kunt het ook thuis doen als je het liever niet bij de huisarts wil doen. Het is zo belangrijk!’

Vrolijk wakker worden

We worden allemaal spontaan vrolijk als we de tweeling Imre en Lux zien. Met hun ondeugende koppies en hun nóg ondeugendere acties hebben we hen allemaal in het hart gesloten. Ferri en (vooral) Noëlle heeft haar handen vol aan de jongens, maar ze brengen tegelijkertijd ook een hoop gezelligheid met zich mee! Op haar Instagram deelt Noëlle een hartverwarmende video waarop we de jongens samen zien net nadat ze wakker zijn geworden.

‘Toen de jongens vanochtend wakker werden. Zo gezellig samen!’

Wat een schatjes zijn het toch ook! De twee staan vrolijk in hun bedjes tegenover elkaar en vertellen elkaar de grootste verhalen. Té lief deze video!

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi