100%NL Magazine Estavana
Zie ook:
Delen

LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!

Wist jij dat Estavana Polman een tweelingbroer heeft? Wij delen een te leuke foto van broer en zus samen.

Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen Estavana en Polman. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Samen hebben Rafael en Estavana een heel leuk gezin. Uit een eerdere relatie heeft Rafael een zoon met Sylvie Meis: Damiàn. Damiàn en Estavana kunnen het onderling gelukkig heel goed vinden, en dat levert vaak leuke foto’s op. Zoals dit heerlijke kiekje van Estavana en Damiàn. Volgers vonden deze foto geweldig!

Rafael en Estavana kregen samen een prachtige dochter: Jesslynn.

Tweelingbroer

Wat veel mensen niet weten, is dat Estavana ook een tweelingbroer heeft: Dario Polman. Op speciale dagen als hun verjaardag plaatst Estavana weleens een prachtige foto met haar broer. Gisteravond zijn zij samen uit eten geweest en zo te zien hebben broer en zus een heerlijke, gezellige avond gehad. Wij zien flink wat gelijkenissen tussen Estavana en Dario. Een leuke en knappe tweeling als je het ons vraagt.

Vind jij Estavana en Dario op elkaar lijken?

100%NL Magazine Estavana Polman

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman