100%NL Magazine Estavana Polman gezin
Zie ook:
Delen

WAUW: Volgers reageren massaal op foto van Estavana met bonuszoon

Estavana geniet onwijs van quality time met haar gezin. Dit keer was zij met Damiàn op stap en de twee stralen van oor tot oor.

Estavana en Rafael

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Quality time

Als iemand geniet van quality time met het gezin, is het Estavana. Samen met haar dochter, Jesslynn woont zij momenteel in Roemenië en daardoor ziet zij Rafael en Damiàn minder. Hierdoor geniet zij extra veel van de tijd die zij samen doorbrengen. Niet alleen Estavana, maar ook Jesslynn is blij als zij haar grote broer weer ziet. Twee weken geleden deelde Estavana een video, waarin Jesslynn haar broer in de armen vliegt. Prachtig om de liefde tussen broer en zus te zien.

Op stap met bonuszoon

Van Estavana’s foto’s worden wij altijd heel blij. Het zijn meestal foto’s van een handbalwedstrijd, of kiekjes van en met haar gezinnetje. Dit keer deelt zij een foto met haar bonuszoon, Damiàn. De foto trekt veel bekijks en er wordt massaal gereageerd. ‘Je Bonuszoon heeft maar geluk met jou’ en ‘Prachtige foto, de trots spat er van af’, zijn wat reacties. Ook Sylvie Meis reageert met een hartjes emoji onder deze prachtige foto.

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman.

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman