100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Vader Max Verstappen viert vandaag zijn 50e verjaardag!

Jos, de vader van Max Verstappen, is vandaag jarig en wordt alweer 50 jaar!

Max Verstappen

Het afgelopen jaar was hét jaar van Max Verstappen! Na een bijzondere en zinderende race wist hij Wereldkampioen van de Formule 1 te worden. Natuurlijk een mega grote prestatie van Max, maar óók die van zijn vader Jos. Want vanaf jongs af aan heeft Jos zijn zoon Max gestimuleerd om te gaan racen.

De vader van Max, Jos Verstappen, is namelijk ook een autocoureur. Het racen is Max dus met de paplepel ingegoten. Jos is vooral heel belangrijk geweest in de beginjaren van de carrière van Max. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader.

Kelly Piquet

Als Max Verstappen niet aan het scheuren is over de racebaan brengt hij tijd door met zijn mooie vriendin Kelly.

Uit een eerdere relatie met Daniil Kyvat heeft Kelly een dochter, zij heet Penelope. Max heeft maar geluk met twee van die prachtige meiden aan zijn zijde: Kelly én Penelope!

Max en Kelly genieten van elkaar en gaan dan ook regelmatig op de mooiste tripjes samen. Zo maakten ze een paar weken geleden nog een spectaculaire helikoptervlucht boven de Zwitserse Alpen. De indrukwekkende beelden van die vlucht zie je hier!

Jos Verstappen 50 jaar!

Weer even terug naar Max zijn vader Jos. Jos is namelijk vandaag jarig en viert een bijzondere mijlpaal: hij wordt 50 jaar!

Op Instagram deelt Max een aantal leuke foto’s met zijn vader op deze bijzondere dag. ‘Van harte gefeliciteerd Pa!’ schrijft hij bij de foto’s. Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen